DYO
COUNTRY TARZ DEKORASYONUN İNCELİKLERİ

Şehir hayatının karmaşası, yoğunluğu ve gürültüsünden kaçmak isteyenlere göre bir dekorasyon stilinden bahsedeceğiz: Country! Country tarzının temel özelliklerini, farklı country dekorasyon türlerini ve bu stilin nasıl uygulandığını keşfedin. Evinizde country tarzı bir atmosfer yaratmanın sırlarını öğrenin!

EVDE ÇOCUKLARLA YAPILABİLECEK YARATICI VE EĞLENCELİ AKTİVİTELER

Çocukların hem kişiliklerinin hem de motor becerilerinin gelişmesi için evde kaliteli vakit geçirmeleri son derece önemlidir. Ebeveynler için çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmek adına önerilen yaratıcı etkinlikler, oyunlar ve dahası yazımızda. Çocuğunuzla sıkılmadan, öğrenirken birlikte eğlenin!

DYO
YILBAŞI İÇİN ÖZEL MASA VE EV SÜSLEME ÖNERİLERİ

Yılbaşında yemek masası süslemeleri de en az yemekler kadar önemlidir. Yılbaşı gecesi için sevdiklerinize unutulmaz bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olacak ve keyifli bir gece geçirmenize yardımcı olacak masa ve ev süsleme ipuçları için yazımızın devamını mutlaka okuyun!

ANTRE DEKORASYONU REHBERİ: TARZINIZA UYGUN ANTRE TASARIMI ÖNERİLERİ

Ev girişinizi dönüştürün! Özenle dekore edilmiş, aydınlık ve şık bir antre; yoğun bir günün ardından evinizin kapısını açtığınız an sizi iyi hissettirebilir. Çeşitli alanlar için antre dekorasyonu fikirleri, renk seçimleri, aydınlatma önerileri ve daha fazlasını bu rehberde keşfedin.

KIŞ MEVSİMİNDE BALKONDA YETİŞTİREBİLECEĞİNİZ 10 YEŞİL BAHARAT

Balkon bahçeciliği size her mevsim taze ve doğal baharatlara ulaşma imkânı sağlar. Kış aylarında bile balkonunuzda yetiştirebileceğiniz en iyi 10 baharatı keşfedin. Soğuk mevsimde taze baharatların tadını çıkarın ve yemeklerinizi doğal lezzetlerle zenginleştirin!

DYO
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ: NEDENLERİ, SONUÇLARI VE ÖNLEYİCİ ADIMLAR

Son yıllarda dünyada sıcaklık ortalamasının arttığı, kutup bölgelerindeki buzulların eridiği ve küresel bir iklim değişikliğiyle karşı karşıya olunduğuna dair onlarca haber görmüş olmalısınız. Küresel iklim değişikliği nedir, neden oluşur ve bizi nasıl etkiler? İklim değişikliğini anlamak ve önlemek için neler yapabileceğimizi sizler için derledik.

DYO
FBDYO INDYO LNDYO YTDYO
DYO